Laksegullasch

Laksegullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :
Laksegullasch, billede 4 Laksegullasch, billede 1 Laksegullasch, billede 2 Laksegullasch, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
5 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
600 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Paprika
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Skær kartoflerne i terninger og kog 10 minutter i bouillon tilsat sojasovsen.

Skær laksen i terninger og dryp citronsaft og tilsæt lidt salt. Skold tomaterne og skær dem i terninger.

Svits løg i tern i smør til det er blankt. Tilsæt tomatpuré, tomater, laks, kartofler med bouillon og kog i 10 minutter.

Smag til med salt, peber og paprika og drys hakket persille over.

Serveres med brød som tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 18018 gange,
og udskrevet 319 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8894 (2117 kcal)
KJ pr. Pers. 2223 (529 kcal)
Vægt ialt 2509 gram
Vægt pr. Pers. 627 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 354 KJ (84 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu