Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Sund kyllingelasagne

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

Kyllingefars - Hakket kyllingFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jeanet Kristensen

Indsendt :


Sund kyllingelasagne, billede 4 Sund kyllingelasagne, billede 1 Sund kyllingelasagne, billede 2 Sund kyllingelasagne, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
500 gram Kyllingekød hakket 5%
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Mornaysauce 5% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Cayennepeber
   
12 Lasagneplader, fuldkorn En fuldkornslasagneplade vejer ca 20 gram
    En fuldkornslasagneplade vejer ca 20 gram
200 gram Cheddar ost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
    Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram


Opskrift:

Snit skalotteløgene og brun dem i en gryde tilsat olivenolie.
Tilsæt det hakkede kyllingekød eller de fint skårne
kyllingestykker. Når kyllingekødet er færdigstegt sammen med løgene, tilsættes de 2 dåser hakkede tomater og der skrues ned på halv varme. Herefter tilsættes aubergine og squash (skåret i tynde skiver) og morneysaucen. De 2 fed hvidløg presses i gryden, salt og cayennepeber tilsættes (med
nænsom hånd). Gryden står og simrer på halv varme i ca. 10 min.

Imens tændes ovn (varmluft 215 grader) og der findes et ildfast fad frem - der skal være plads til at lægge ca. 4 lag (hverken mere eller mindre). Der lægges et lille lag af den færdige sovs i bunden for, at lasagnepladerne ikke sidder fast ved det færdige resultat. Herefter lægges plader, fyld, plader, fyld, plader, fyld (vigtigt at slutte af med fyld).

Cheddarosten rives over lasagnen hvorefter den sættes i ovnen I ca. 20 min. (hold løbende øje med osten). Lasagnen er færdig.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (174 stemmer)

Opskriften er vist 56139 gange,
og udskrevet 689 gange.


Energi:
KJ total 10836 (2580 kcal)
KJ pr. Pers. 2709 (645 kcal)
Vægt ialt 2398 gram
Vægt pr. Pers. 599 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 451 KJ (107 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Sund kyllingelasagne

dorte  -  2012-01-02 11:51:23
super lækker. den skal laves igen

Anders  -  2011-01-01 18:54:44
Den er rigtig god og velsamgende - man kan evt. tilsætte gulerødder