Andebryst flamberet

Andebryst flamberet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 andebryst
50 g.olie
2 små porre
100 g.gulerødder
200 g.squasch (courgette)
 salt
 peber
1 glasgrand marnier
 
 Sovs:
4 dl.andesky (køb 1ds Oscar Andesky da der ikke bliver sky af bryster)
0.5 dl.hvidvin
2 appelsiner
2 spsk.citronsaft
1 spsk.sukker
1 spsk.hvidvinseddike
 kartofler
 flute
 
Opskrift:
De aftørrede bryster ristes på en pande 1 12-14 min (skinnet skal være sprød) med skinnet nedad
vendes med kødsiden nedad i 6-7 min (afpas selv tiden da brysterne skal være stegte. Stik i dem for at se om der kommer blod ud)
brysterne tages op og lægges i forvarmet fad, overdækket
Forinden skylles grønsagerne
porerne skæres i tynde skiver
squash og guleros skæres i små tern
grønsagerne sauteres (svitses) i det samme fedt/olie som brysterne er stegt i, i 3-4 min
tag grønsagerne af panden og læg brysterne i igen. Hæld gran marine over og antænd det hurtigt
Det må gæsterne gerne se.
Brysterne skæres på tværs i skrå skiver max. 1 cm tyk
Kan serveres i portions anretning.

Sovs.
Juienne én appelsin (skræl uden det hvide og skær skrællen i meget tynde strimler) én god spsk. fuld strimler er nok men efter behag. Pres saften af begge appelsiner, Sukker og eddike smeltes ved kraftig varme til en karamelagtig konsistens, tilsæt nu hvidvin- saft- hvidvinseddike og lidt efter andesky samt skrællerne, lad sovsen koge et stykke tid 5-10 min efter behov - hvis den er for tynd kan den jævnes med maizena.

Kan serveres med hvide kartofler og eller flutes





karakterer:
Opskriften er vist 12349 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu