Koteletter med fyldte kartofler

Koteletter med fyldte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 store nakkekoteletter
 Evt.olie og smør
150 g.bacon i skiver
2-3 rødløg i tynde både
250 g.champignon i kvarte
 
 Fyldte kartofler:
5 store bagekartofler
1 tsk.smør
2-3 spsk.Fromage frais
1 æggeblomme
 Salt
 Peber
1.5 dl.hakket persille purløg og løvstikke
 
Opskrift:
Skrub kartoflerne og bag dem ved 200 grader C i en god time. Tag dem ud, flæk dem og skrab indholdet op i en skål og pisk det jævnt med smør, fromage frais og æggeblomme. Smag til med salt og peber og rør krydderurterne i. Fyld mos i 4 af skallerne. Sæt kartoflerne i ovnen ved 200 grader C i ca. 10 minutter.

Del baconskiverne midt over og steg dem sprøde på en stor pande. Læg dem på fedtsugende papir. Steg nakkekoteletterne i baconfedtet 2-3 minutter på hver side (eller skyl panden og brun dem i smør og olie). Tag dem op. Steg rødløg og champignoner og læg dem på et fad. Krydr med salt og peber. Læg koteletterne over og pynt med bacon.

Server fadet med kartofler og salat.

Tips:

De fyldte kartofler kan forberedes i god tid, lige til at sætte i ovnen. Hvis de er blevet kolde, skal de have 15-20 minutter i den varme ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 2899 gange,
og udskrevet 83 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu