Gratinerede tomater med lufttørret kød

Gratinerede tomater med lufttørret kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-4 store tomater
 Salt
 Peber
2 spsk.Finthakket persille
2 spsk.Olivenolie
250 g.frisk mozzarella
 Lidtrøde peberkorn
 Friskkværnet peber
 
 Endvidere:
200 g.bresaola eller lufttørret skinke i tynde skiver
12-16 store oliven i olie
 
 Tilbehør:
 Oliven
 Godt brød
 
Opskrift:
Del tomaterne i halve, drys med salt, peber og lidt olie.

Skær den afdryppede ost i tykke skiver og fordel dem over tomaterne. Drys medresten af persillen og lidt røde peber, og dryp olie over.

Gratiner tomaterne i en forvarmet ovn ved 200 grader C på øverste rille i ca. 10 minutter, til osten er akkurat smeltet.

Anret de varme tomater med kødet og giv oliven og godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 2651 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu