Pølsehorn med grahamsmel

Pølsehorn med grahamsmel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : tomaties

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
1 dl.vand
75 g.margarine
1 dl.ymer
1 æg
1 tsk.salt
2 dl.hvedemel
5 dl.grahamsmel
 
 Ketchup
 
 Pensling:
1 Æg
 
 Drys:
 Sesamfrø
 
Opskrift:
Først skal gæren røres ud i vandet.
Herefter tilsættes ymer, æg og salt. Efter dette hældes melet i, og margarinen smuldres ned i skålen.
Dejen skal så hæve i 30 min.

Dejen æltes igen og skæres ud i trekanter. Put ketchup på, og rul herefter pølsen ind i dejen.

Pølsehornene hæver i 10 min., hvorefter de pensles og drysses med sesamfrø. De bages 15-20 min. v/ 200 gr. varmluft.





karakterer:
Opskriften er vist 20626 gange,
og udskrevet 458 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-16 10:47:32
Elsker pølsehorn... Nu må man se om de er gode- men hvorfor har ingen skrevet kommentarer ? ? • =

  -   2012-02-09 13:05:26
hvor mange bliver der?

  -   2011-11-27 19:59:25
Man kan sagtens lade være med at putte så meget margarine i - jeg putter egentlig bare lidt i på øjemål, en 20-30 gram.