Minipandekager med syltet laks

Minipandekager med syltet laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.laksefilet uden skind
3 dl."hvid" lagereddike
3 dl.vand
0.5 bundtdild
0.5 frisk rød chilipeber uden kerner
3 laurbærblade
150 g.sukker
10 Peberkorn, sorte
 
 Dilddressing:
3 dl.Cheasy fraiche 9%
2 dl.frisk, hakket dild (2-3 bundter)
1 tsk.friskpresset limesaft
0.5 tsk.fint salt
 
 Minipandekager
100 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.groft salt
2 dl.kærnemælk
1 æg (str. stor) evt. pasteuriseret
25 g.smør - smeltet
 
3 dl.fintstrimlet salat, fx krølsalat (ca. 50 g)
 
Opskrift:
Rens og tør laksen. Skær den i 24 skiver. Læg lakseskiverne på den flade side, i ét lag, i et fad (ca. 6 x 20 x 30 cm). Bring eddike og resten af ingredienserne i kog i en gryde. Kog lagen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld den kogende lage over lakseskiverne. Læg et stykke bagepapir og derpå en tallerken over fisken. Stil fadet tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Dilddressing:
Vend forsigtigt syrnet fløde og de øvrige ingredienser sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Smag til.

Minipandekager:
Kom mel, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt kærnemælk og æg. Pisk dejen sammen og rør smørret i. Læg 1 spsk dej 4 steder i en varm pande (ca. 21 cm i diameter). Bag de 4 pandekager ved jævn varme, ca. 1 min. på hver side. Læg pandekagerne i et fad og hold dem varme. Bag resten.

Ved serveringen:
Løft lakseskiverne op af lagen og tør dem let. Anret på hver tallerken et lille "tårn" af 3 minipandekager, syltet laks og lidt salat. Læg lidt dressing på hver tallerken og server resten af dressingen ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 11118 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu