Klargøring af fasan

Klargøring af fasan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mosegrisen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Klargøring af fasan:
 fasan
 
Opskrift:
Skær hoved af
Træk tarme ud gennem "låsen" (endetarmåbningen) ved at lave en krog af f.eks. en stegenål hvor man lige åbner øjet lidt op. Før krogen et par cm op i låsen og drej en omgang. Træk forsigtig ud. fortsæt til tarmen giver slip af sig selv (kan ske det er nemmest at bruge fingre til det sidste)

Læg fuglen på jorden så "halsen" er mod jorden og vingerne ud mod siden.
Stil dig med en fod på hver vinge med fødderne helt inde ved kroppen.
Træt med et forsigtigt snuptag i benene til du står med ben, ryg og fjer i hånden og vinger med brystkød mellem fødderne.

gnub evt rester af skind væk fra brystkødet og skær vinger fra der hvor de sidder på

Nu skulle du gerne have brystkødet siddende på brystbenet. Voila. klar til tilberedning.

Tips:

Man kan skære lår og vinger fra hvis man vil bruge disse også. dog er der ikke meget kød på.





karakterer:
Opskriften er vist 8552 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-22 17:12:08
Med lidt øvelse går det helt fint

  -   2011-10-27 09:44:26
Nu skal jeg først se om der er fjer på de fasaner jeg får. Hvis der er, så er opskriften uunværlig. MVH Kirsten