Nakkekoteletter

Nakkekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 På slump

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Anne-Lise

Indsendt :     

Ingredienser:
8 små eller 4 store nakkekoteletter.
1 stk. grøn, rød og gul peber
2 store løg
 Masser af friske champignon.
2 ds.flåede tomater med oregano og timian
2.5 dl.fløde
 hvedemel
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Nakkekoteletterne vendes i mel med salt og peber. Brunes i en pande med smør. I en bradepande hældes den ene dåse med hakkede tomater og de brunede nakkekoteletter lægges ovenpå. På panden puttes lidt mere smør og lad de ituskårne pebre og champignon og løg simre et par minutter - vend blandingen en del gange - må ikke tage farve. Put blandingen over koteletterne sammen med den sidste dåse flåede tomater og til sidst fløden. Sæt bradepanden i ovnen ved 180 grader ca. 30 minutter og server med salat og ris. Man kan bruge alle de krydderier, man synes om - men så skal de hakkede tomater være uden krydderier - men men med løg eller grøn peber.





karakterer:
Opskriften er vist 14085 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu