Fragilite dessert med jordbærskum

Fragilite dessert med jordbærskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bunde:
4 æggehvider
125 g.smuttede mandler
2 spsk.Hvedemel
175 g.flormelis
 
 Jordbærskum:
2.5 dl.piskefløde
4 spsk.flormelis
300 g.friske jordbær
 
Opskrift:
BUNDE:
Pisk æggehviderne meget stive. Hak mandlerne fint og bland dem med mel og flormelis. Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.

Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde á ca 24 cm i diameter. Det betyder ikke noget om bundene er helt runde eller præcis lige store. Bag bundene ved 130-140 grader ca 1 time til de er sprøde og lysebrune. Lad dem køle helt af.

JORDBÆRSKUM:
Tag lidt jordbær fra til pynt og skær resten i skiver. Pisk fløden til skum og vend flormelissen i. Vend derefter de skivede jordbær i.

Knæk den ene bund i stykker og fordel den i portionsglas. Kom en klat jordbærskum ovenpå. Knæk derefter den anden bund i stykker og fordel den ovenpå skummet. Fordel til sidst det sidste jordbærskum i portionsglassene.

Pynt med halve jordbær.





karakterer:
Opskriften er vist 15026 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu