Thai-suppe med rodfrugter

Thai-suppe med rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Fru Linke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.hønsebouillon
800 g.kokosmælk (2 dåser)
350 g.rodfrugter evt. gulerødder og pastinak
1 chili
2 små løg
300 g.kyllingebryst
100 g.skyllet spinat
 
Opskrift:
Rodfrugterne skrælles og skæres i små tern ca. 5x5mm, chilien flækkes og kernehuset fjernes, chilien snittes derefter fint. Løgene skrælles og snittes fint. Sauter rodfrugter, løg og chili let i en gryde og tilsæt kokosmælk og hønsebouillon.
Bring suppen i kog og skru derefter ned på halvt blus. Lad suppen simre i i 30 min. Smag evt til med salt og peber.
Kyllingebrystet skæres i skiver og steges på en varm pande sammen med spinaten.
Server suppen med fyld af kylling og spinat

Tips:

Hvis suppen skiller, kan man si grøntsagerne fra, blende dem og komme dem tilbage i suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 10607 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu