Langtidsstegt Andebryst 02

Langtidsstegt Andebryst 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 andebryst på ca. 300 gram
 Salt
 peber
 
 Balsamicosauce:
2 spsk.sukker
2 spsk.balsamicoeddike
0.5 dl.fond (kalv eller fjerkræ)
0.5 rød chili (finthakket)
1 dl.piskefløde
 Salt
 
 Tilbehør:
2 små klaser grønne vindruer uden sten
2 kogte bagekartofler
1 spsk.olie
1 courgette
 Salt
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 125 grader. Rids andebrystfileten på skindsiden. Krydr med salt og peber og steg kødet på en tør pande med skindsiden nedad i 3 minutter. Vend det og steg det 2 minutter på kødsiden. Steg kødet færdig i ovnen i ca. 25 - 30 minutter. Tag kødet ud af ovnen. Pak det i stanniol og lad det hvile ca. 10 minutter.

Smelt sukkeret over svag varme i en lille tykbundet gryde. Rør ikke i det. Når sukkeret er helt smeltet og gyldent tages gryden fra varmen, og eddiken røres i. Men pas på, det sprutter, og sukkeret stivner.

rør fond og finthakket chili i og lad saucen koge igennem, til sukkeret er opløst. Rør piskefløden i og lad saucen koge lidt ind. Smag til med salt.

Prik vindruerne med en nål og kog den et par minutter i letsaltet vand. Lad dem dryppe af. Skær de kogte kartofler i tynde skiver og rist den gyldne i olien. Skær den skrællede courgette i lange tynde bånd og giv den et opkog i letsaltet vand.

Server andekødet skåret i skrå skiver sammen med tilbehøret.





karakterer:
Opskriften er vist 20660 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu