Lammekofta

Lammekofta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hakket mager lammekød
1 finthakket løg
2 udkernede hakkede grønne chili
3 tsk.friskreven ingefær
3 fedknuste hvidløg
1 tsk.stødt kardemomme
1 æg
25 g.rasp
 Salt
 Friskkværnet peber
 Majsolie
 
 Sauce:
1 spsk.Olie
1 hakket løg
1 udkernet finthakket grøn chili
2 finthakkede fed hvidløg
3 tsk.friskreven ingefær
1 tsk.gurkemeje, stødt
3 tsk.stødt koriander
1 tsk.chilipulver
2 spsk.Eddike
3.5 dl.vand
2 dl.græsk yoghurt
1 ds.Kokosmælk
 
 Servering
 Løse ris
 Mangochutney
 Frisk koriander
 
Opskrift:
Rør alle ingredienser til farsen sammen. Del og form den til frikadeller eller kødboller, der brunes i olie i en stor sauterpande.

Sauce:
Varm olien i en gryde og lad løgene blive bløde Tilsæt de øvrige ingredienser samt vand og eddike.

Læg frikadeller/kødboller heri, læg låg over og lad det hele simre 25-30 minutter. Tilsæt kokosmælk samt yoghurt, og lad det hele simre 10 minutter før retten smages til og serveres over løse ris, gerne sammen med mangochutney og frisk koriander, som er perfekt til den krydrede ret





karakterer:
Opskriften er vist 4033 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu