Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Ferskensalat

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ret : Salat - Salater

Hovedingrediens : Frugt

CherimoyaIndsendt af : annekatrine

Indsendt :

Ferskensalat, billede 4 Ferskensalat, billede 1 Ferskensalat, billede 2 Ferskensalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Fersken, frisk 1 udstenet fersken vejer ca. 100 gram.
200 gram Vindruer, grønne
100 gram Blandet salat
100 gram Rucola, salat
325 gram Feta. 50+
Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Peanuts usaltede 1 dl. vejer 75 gram.
    1 dl. vejer 75 gram.


Opskrift:

Fersknerne halveres, stenen fjernes og fersknerne skæres i tynde skiver.

Salaterne ligges i bunden af et fad, ovenpå kommes halverede druer, feta, peanuts og til sidst fersknerne.

Drysses med rørsukker.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20182 gange,
og udskrevet 567 gange.


Energi:
KJ total 7342 (1748 kcal)
KJ pr. Pers. 917 (218 kcal)
Vægt ialt 1385 gram
Vægt pr. Pers. 173 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 530 KJ (126 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2015-01-16 13:24:17
Dejlig salat både til karryretter og stærk wokmad.