Sammenkogt med Ris

Sammenkogt med Ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet.

Indsendt af : Jeanne Sønderskov

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.koteletter
4-5 Gulerødder
250 g.champignon
1 bdt.Forårsløg
1 ds.flåede hakkede tomater
1 lille Tomatpuré
2 dl.bouillon
2-3 dl.fløde
1 pk.cocktailpølser
 salt
 peber
 paprika
 karry
 
Opskrift:
skær koteletterne ud i strimler, ordne grønsager, og skæres i mindre stykker.

Svits kødet i lidt smør og krydder med salt, peber, paprika og Karry. svits grønsagerne med bagefter.

Hæld bouillonen, flåede hakkede tomater og tomatpureen ved og lad det små koge 10 min. til sidst tilsættes fløden og cocktailpølserne. smag sovsen til, evt. jævnes den lidt.

Serveres med ris, flutes og salat.

Tips:

Der kan også bruges skinkekød, kylling eller kalkun til retten. eller andre grønsager, hvad man nu har lyst til.





karakterer:
Opskriften er vist 21317 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-22 22:25:57
Har aldrig smagt noget så grufuldt....