Æble-selleri-gratin

Æble-selleri-gratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille knoldselleri
15 g.smør
2 æbler
1 dl.creme fraiche 5%
2 tsk.dijonsennep
 Lidtfrisk timian
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Skræl sellerien og skær den i skiver på 0.5 cm. Tykkelse. Steg dem på en pande med smør eller olie et par minutter på hver side.

Vask eller skræl æblerne, udstik kernehusene og skær æblerne i skiver.

Rør cremefraiche sammen med sennep, finthakket timian, salt og peber.

Læg selleri og æbler lagvist med cremen i et lille ovnfast fad smurt med smør eller olie.

Hæld resten af cremen over grønsagerne og sæt fadet midt i ovnen ved 225 grader C i ca. 15 minutter.

Tips:

Server selleri-æble-gratinen som tilbehør til fisk. Kød eller fjerkræ





karakterer:
Opskriften er vist 2798 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu