Røget hellefisk med spinattarteletter

Røget hellefisk med spinattarteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.røget hellefisk, 8 skiver
8 tarteletter
450 g.frossen helbladet spinat
2 dl.piskefløde
30 g.smør
 salt
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
 
 dild, til pynt
 tomatbåde til pynt
 
Opskrift:
Spinaten optøes. Smørret smeltes i en gryde. Væden hældes fra spinaten, som kommes i gryden. Fløde og krydderier tilsættes. Spinaten dampes til fløden er jævnet. Tarteletterne varmes. Hellefisken udskæres ved at skære fra rygbenet skråt ned. Hellefisken anrettes på et fad og spinaten kommes i tarteletterne, som også sættes på fadet - pyntes med tomatbåde og dild.





karakterer:
Opskriften er vist 22086 gange,
og udskrevet 708 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu