Appelsinroulade med marcipan

Appelsinroulade med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Roulade:
125 g.sukker
3 æg
4 spsk.Kakao
60 g.kartoffelmel
1 tsk.Bagepulver
 
 Fyld:
2 spsk.Hvedemel
1 æggeblomme
1 dl.Vand
60 g.smør
60 g.flormelis
1 appelsin skal og saft heraf
 
 Marcipanovertræk:
400 g.ren rå marcipan
1-2 æggehvider
100 g.flormelis
 
Opskrift:
Rouladen:
Pisk sukker og æg godt sammen. Rør kakao i sammen med kartoffelmelet, der er tilsat bagepulver. Smør dejen jævnt ud på smørpenslet bagepapir ca 30x40 cm. Bøj kanterne på papiret om, så dejen bevarer sin form. Bages 6-8 minutter ved 200 grader C.

Vend rouladen ud på sukkerdrysset papir og læg pergamentpapir fogtet med koldt vand over.

Fyld:
Pisk mel, æggeblomme og vand sammen. Kog det i 1 minut, mens der piskes. Lad det blive koldt.

Rør smør og flormelis sammen og rør revet appelsinskal og saft i. Rør det sammen med æggecremen.

Fjern pergamentpapiret på rouladen og fordel fyldet over hele bunden. Rul sammen til en roulade.

Marcipanovertræk:
Ælt marcipan, flormelis og æggehvide sammen. Rul det ud til en tynd plade som foldes om rouladen.

Pynt med marcipanblade og blomster.





karakterer:
Opskriften er vist 9649 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu