Bøf lindstrøm med kartofler og skysauce

Bøf lindstrøm med kartofler og skysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeFryseegnet : Bøferne er fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :
Bøf lindstrøm med kartofler og skysauce, billede 4 Bøf lindstrøm med kartofler og skysauce, billede 1 Bøf lindstrøm med kartofler og skysauce, billede 2 Bøf lindstrøm med kartofler og skysauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Lidt margarine
300 g.hakket oksekød
2 æggeblommer
1 spsk.rasp
1 spsk.finhakket rå løg
1 spsk.hakket kapers
2 spsk.rødbeder i små tern
 Salt
 Peber
 
500 g.kartofler
 
 Sovs:
2.5 dl.Madlavningsfløde 18 %
1 dl.vand
1 bouillonterning
 
Opskrift:
Bland kødet med æggeblommer, rasp, finhakket rå løg, hakket kapers, rødbede i tern, lidt salt og peber.

Kog kartoflerne.

Steg bøfferne 4-5 min på hver side. Tag dem af og kog panden af med fløde og vand. Når det er i jog tilsættes bouillon terningen. Lad det hele simre et par minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bøf Lindstrøm

karakterer:
Opskriften er vist 32012 gange,
og udskrevet 350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-06-29 19:36:07
Lækker opskrift, havde ingen kapers så hakkede lidt syltede agurker i stedet. Pandesovsen blev super god, undlod fløde og tilsatte istedet mælk og lidt Brun Jævner fra maizena. MUMS

  -   2011-08-03 22:02:16
Løgene må gerne sauteres inden de blandes i kodet, og så kan der bruges kartoffelvand til sovsen