Mors luksus leverpostej

Mors luksus leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Forme

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1675 g.svinelever
625 g.spæk
425 g.løg
12 spsk.hvedemel
3 æg
6 dl.piskefløde
1 tsk.salt
1 tsk.peber
1 tsk.paprika
0.5 tsk.stødt nellike
0.25 tsk.stødt allehånde
 
 8-10 forme á 4.5 dl
 
Opskrift:
Lever, spæk og løg hakkes gennem kødhakkeren 3-4 gange og blandes godt sammen. Derefter piskes det med æg, mel, fløde og krydderier.

Hældes i små forme á 4,5 dl og fryses straks. Tages ud af fryseren og bages ved 180 grader i vandbad 1-1½ time.

Tips:

Det er en fordel med de små forme, da man så kan tage det antal forme ud af fryseren man har behov for og bage dem.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 16477 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu