Indonesisk Karrysuppe med ferskner

Indonesisk Karrysuppe med ferskner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Frugt - Cherimoya

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt af : Camilla

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 olie til stegning
1 Løg
1 fedhvidløg
2 tsk.karry
1 bouillon terning
1 ds.flåede tomater
2.5 dl.madlavningsfløde
200 g.rejer
1 ds.ferskner(både saft og ferskner)
 Evt.Eisberg salat
 
Opskrift:
Svits løg, hvidløg, og karry i olien. Tilsæt boillon og Tomater. Lad det koge i 15 min.

Blend suppen.
Tilsæt fløde (må ikke koge mere!), rejer og saften af fersknerne.
Skær fersknerne i skiver og put dem derned.

Evt. læg noget Eisberg salat ned i bunden at tallerknerne og suppen oven på.





karakterer:
Opskriften er vist 53004 gange,
og udskrevet 1056 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-05-15 11:31:36
"Eisberg salat" he-he. Der menes nok "icebergsalat

  -   2018-08-16 16:51:17
Suppen kan sagtens fryses hvis man undlader at komme rejer (eller fisk) i

  -   2015-08-18 10:43:14
Jeg bruger ananas istedet for fersken

  -   2012-10-02 17:32:36
Det er en super god suppe, har lavet den en del gange nu. den er også rigtig god med kylling kød i...

  -   2011-09-19 00:32:22
En meget sød suppe, så forslår at kun at bruge 1 dl saft fra fersknerne, og kom 2-3 fed hvidløg, så den bliver lidt meget kydderet. Men ellers rigtigt god suppe, der mætter.