Hellefisknuggets med sur-sød sauce

Hellefisknuggets med sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hellefisk eller anden lys fisk
 salt
 peber
 hvedemel
 æg
 rasp
2 dl.olie til stegning
2 dl.barbecuesauce
0.5 dl.ketchup
2 spsk.vineddike
400 g.små nye kartofler
25 g.smør
 Evt. lidt salat til pynt
 
Opskrift:
Kartoflerne koges og pilles. Fisken skæres i stykker á ca. 1x1 cm. Paneres i mel, æg og rasp. Barbecuesaucen varmes op sammen med ketchup og eddike. Smages til med salt, peber og evt. lidt honning. Fisketernene steges gyldne i den varme olie til stykkerne er gyldne på alle sider. Kartoflerne varmes i lidt smør inden servering sammen med sauce og fisk.





karakterer:
Opskriften er vist 7664 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-13 23:09:15
God ret hvis man trænger til at få lidt hjertebanken og lette svedeture.