Cannelloni med oksekød og spinat

Cannelloni med oksekød og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
16 cannelloni (pastarør)
70 g.tomatkoncentrat
0.5 dl.kogende vand
 Salt
 Peber
1 nipsukker
5 dl.Mornaysauce
 
 Fyld:
250 g.hakket oksekød
1 hakket lød
2 spsk.Olie
250 g.hakket frosen spinat, halvt optøet
75 g.revet parmesanost
1 pisket æggeblomme
1 fedhakket hvidløg
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Brød
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 175 grader C.

Fyld:
Steg løget klart i olie. Tilsæt kødet og steg det til det har skiftet farve. Vend spinaten i og varm det hele igennem. Rør halvdelen af parmesanosten og æggeblommen i. Krydr med hvidløg, salt og peber. Tag panden af varmen og lad fyldet afkøle let.

Cannelloni:
Fordel fyldet i astarørene og læg disse i et smurt, ovnfast fad ca. 20x30 cm. Rør tomatkoncentratet med kogende vand til en jævn, tynd sauce. Smag den til med salt, peber og sukker og hæld den over pastarørene. Dæk til sidst fadet med mornaysaucen og drys med resten af parmesanosten. Sæt fadet på næstnederste rille i den varme ovn i ca. 45 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 9350 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu