Kyllingebryst med svesker og porrer

Kyllingebryst med svesker og porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kyllingefilet
8-12 svesker
2 kvistefrisk timian
25 g.smør
2-3 porrer
1 dl.hvidvin
3 dl.hønsebouillon
1 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Friskkogt pasta, ris eller kogte kartofler
 
Opskrift:
Skær en lomme i hvert kyllingebryst og fyld dem med et par svesker og en lille kvist rosmarin. Luk med en kødnål og krydr med salt og peber.
Rens porrerne og snit dem fint.

Brun kyllingebrysterne i en gryde med smør og tilsæt porrerne. Lad det simre et par minutter og spæd med vin. Kog det godt igennem og tilsæt bouillon. Lad det simre under låg 8-10 minutter.

Tag kødet op på et varmt fad og hæld fløden i gryden. Kog sovsen over rask varme, til den bliver cremet i konsistensen. Smag til med salt og peber og hæld sovsen omkring kødet.

Server med det valgte tilbehør





karakterer:
Opskriften er vist 3639 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu