Hvedbrød med klid og grahamsmel

Hvedbrød med klid og grahamsmel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.grahamsmel
1 dl.klid
1.5 dl.kogende vand
3 dl.varmt vand
0.5 pk.gær
1 tsk.salt
400 g.hvedemel
 
Opskrift:
Kom grahamsmel og klid i en skål, hæld det kogende vand over. Rør blandingen sammen og lad det stå et døgn eller natten over, tildækket med film og ved køkkentemperatur.

Rør derefter det varme vand i og lad blandingen blive lunken, før gæren smuldres i, og røres ud.
Tilsæt salt og det meste af melet. Lad dejen hæve ca. ½ time.

Ælt det igennem igen på et melet bord. Form dejen til et brød og læg det i en form eller på pladen. Efterhæver ca. 1 time.

Brødet bages ved 200 grader ca. 30 min., til det er gyldent.





karakterer:
Opskriften er vist 6673 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu