Is-chokolade (Konfekt)

Is-chokolade (Konfekt), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Is-chokolade (Konfekt), billede 4 Is-chokolade (Konfekt), billede 1 Is-chokolade (Konfekt), billede 2 Is-chokolade (Konfekt), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.chokolade
30 g.palmin
0.25 dl.piskefløde
 
 konfektkapsler
 
Opskrift:
Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad sammen med palminen. Rør i den, mens den smelter, der må ikke komme vand eller vanddamp i.

Tag skålen op af vandbadet og rør fløden i lidt efter lidt. Pisk i massen, til den er næsten kold og stiv.

Kom massen i et kræmmerhus med en kruset tylle og sprøjt massen ud i små konfektkapsler eller på et bræt beklædt med plastik eller olieret papir. Lad konfekten tørre helt.

Opbevares køligt i dåser eller æsker.





karakterer:
Opskriften er vist 31063 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu