Mørbrad i hvidvinssauce 02

Mørbrad i hvidvinssauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katrine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Svinemørbrad
2 tomater
2 skalotteløg
4-5 østershatte
1 pakkebacon
 Madlavningsfløde eller piskefløde
 Sød hvidvin
1 bdt.frisk besilikum
 
 Tilbehør:
 Nemme kartofler eller fettuccine
 
Opskrift:
Hak tomater, løg og østershatte.

Steg bacon kort tid i en forvarmet gryde. Bare i et minut. Hæld væden fra, og stil den væk fra varmen.

Varm en sauterpande op, og hæld rapsolie i. Brun mørbraden ca. 2 min på hver side og tilføj bacon, de hakkede grøntsager og svampe. Læg låg på og sku ned på lav varme og lad den stå i ca. 20 min.

Tilføj 1½-2 dl hvidvin og lad den koge op i 1 min. Tilføj derefter en kvart liter fløde.

Til sidst tilføjes den hakkede friske basilikum.





karakterer:
Opskriften er vist 6495 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu