Microbølge hævet hvedebrød

Microbølge hævet hvedebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvedemel – kagemel (100%)
5 ml.instant tørgær (1%)
10 ml.salt (2%)
10 ml.sukker (2%)
30 g.solsikke olie(6%)
320 g.lunkent vand (64%)
 
Opskrift:
Mel og de øvrige ingredienser blandes sammen i en skål med en træske eller lign.
Del blandingen i to dele og ælt den til en ensartet dej i en foodprocessor – 15 sekunder for hver del.
Sæt dejen, tildækket med plastik, i blandings skålen og sæt skålen i en microbølge ovn instillet til 10% (den laveste instilling)

Tilslut strømmen for 3 minutter – afbryd strømmen for 3 minutter – tilslut strømmen for 3 minutter – afbryd strømmen for 6 minutter og dejen skulle nu være fædighævet til dobbelt storrelse på 15 minutter

Dejen formes til franskbrød, der anbringes i en smurt rugbrødsform og sættes til efterhævning op til kanten af formen og med en lille hævning (kuppel) i midten

Bag brødet på ovnens kombinations indstilling: kold start, 230 grader C. konvektion, 30% mikrobølge for 15 minutter

Et franskbrød kan på denne maner bages på ca. 45 minutter

Tips:

Fremgangsmåden er den samme de fleste brøarter. Jeg beklage at mit skriftlige dansk er over årene gået i glemmebogen





karakterer:
Opskriften er vist 3515 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu