Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Mexicansk lasagne med bechamelsauce

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Mette Hjørringgaard

Indsendt :

Mexicansk lasagne med bechamelsauce, billede 4 Mexicansk lasagne med bechamelsauce, billede 1 Mexicansk lasagne med bechamelsauce, billede 2 Mexicansk lasagne med bechamelsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Lasagne:
500 g.hakket oksekød
1 løg
2 fedhvidløg
1 brevmexicansk krydderi(taco el. burrito krydderi)
2.5 dl.mælk el. fløde
1 ds.hakkede tomater
 salt
 peber
 
2 store tomater
 revet ost
10 lasagneplader
 
 
 Bechamelsauce:
25 g.margarine
5 dl.mælk
4 spsk.hvedemel
100 g.revet ost
0.25 tsk.muskatnød (Kan udelades)
 


Opskrift:

Brun løg og hvidløg i en gryde,
derefter oksekødet.
Derefter blander du løg og kød med dåsen med hakkede tomater og putter krydderierne i.
Derefter enten mælk eller fløde.

Bechamelsauce:
Smelt 25 g margarine og bland med mel, derefter blandes det med mælk og ost, til det bliver en flydende sauce.

Et ildfast fad smøres med margarine og første lag lasagne lægges i, efterfulgt efter et lag bechamelsauce, og 3 lasagneplader. Denne procedure gentages 3 gange til alt sauce er brugt. skær de to tomater ud i skiver og læg på toppen af lasagnen efterfulgt af revet ost.

200 C i varmluftovn 35 minutter



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (96 stemmer)

Opskriften er vist 20814 gange,
og udskrevet 319 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Per  -  2017-07-07 10:37:53
Jeg er ikke gode venner med varmluft, synes den bliver brændt i både top og bund, så jeg ville give den lidt længere ved samme temperatur i alm. ovn

Patrick  -  2013-06-21 12:46:20
Den her lasagne er bare toppen af poppen.. :) kunne æde den døgnet rundt.. Men hvad der sker i kommentaren her ovenover ved jeg da godt nok ikke det er da en måde at ødelægge det på kan man sige...

Conny  -  2010-06-13 00:08:23
det er en super-opskrift for grundsaucen til bechamel-sauce, og har brugt den flere gange, og vil blive ved med at bruge den i middagsretterne. Utroligt, at den ikke har fået flere "point, for den er så nem - nem at tilberede, og alt kan bruges til den. Prøv brocolli-skiver (letkogte i 2-3 minutter. Fyld et fad lagvis med brocolli og letkogte kartofler i skiver (gerne rester fra dagen før, og fyld op med bechamel-sauce. Jeg bruger dog altid høvlet lagret ost. Gerne fætter Kras - så er der rigtigt meget mere smag ved. Imellem lagene tilføjer jeg skiver af porrer skiver.

Mette Hjørringgaard  -  2010-02-10 11:20:49
Det mexicanske krydderi kan købes overalt for 5-10 kr, billigst i netto til 5 kr.