Skinkemousse med porre

Skinkemousse med porre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henning

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Husblas, blade
200 g.kogt røget skinke
0.5 dl.fintsnittet porre
1 tsk.citronsaft
2 dl.cremefraiche 18%
 salt
 peber
1 dl.piskefløde
2 hårdkogte æg
 
 Dressing:
2 dl.cremefraiche
0.25 dl.fintsnittet porre
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Udblød husblassen i koldt vand. skær sværen af skinken og blend den sammen med
cremefraichen og porrer. Knug vandet af husblassen og smelt den i en skål over vandbad.
Rør citronsaften i og vend det rundt i skinkeblandingen. Pisk fløden og vend den i. Smag til med salt og peber. Kom moussen i en form og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.

Dressing: Smag cremefraichen til med salt, peber og citronsaft og vend porrestykkerne i.
Servering: Vend moussen ud på en bund af snittet salat eller kinakål. Pynt med med kogte æg, tomater og server flute til.

Tips:

Istedet for porre, kan der bruges peberfrugt, løg eller bladseleri.





karakterer:
Opskriften er vist 5664 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu