Flæskesteg af svinekam i combiovn

Flæskesteg af svinekam i combiovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.Svinekam
3 fedHvidløg
3 Laurbærblade
 Salt
 Vand
 
 evt.kartoffel
 
Opskrift:
Rids sværen ned til kødet med ca. 1½ cm mellemrum. Gnid sværen godt med salt - sørg for at der også kommer salt ned mellem sværene.

Læg svinekammen med sværen nedad i et ildfast fad og fyld op med ca. 2 cm vand. Skær hvidløget i skiver og læg det i vandet.
Steg svinekammen ved en kombination mellem 55% mikrobølger og 45% Grill i 20 min.

Herefter vendes stegen og de 3 laurbærblade placeres mellem rillerne i sværen. Der kan eventuelt placeres en rå/skrællet kartoffel under stegen for at holde sværen plan, så den kan blive sprød.

Stegningen fortsættes nu med samme indstillinger men i 1 time. Hvert 10. min hældes noget af vandet fra fadet over stegen, for at gøre sværen sprød.

Hvis sværen endnu ikke er sprød kan man efterstege i ca. 10 min ved grill (uden mikrobølger).

Tips:

Bemærk at der er forskel på effekten i forskellige combiovne, og tiden kan derfor variere - sørg for at stegen ikke er rød indvendig efter endt stegning.





Beskrivelse:
Se kokken favoritopskrift Flæskesteg med sprøde svær

karakterer:
Opskriften er vist 13500 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu