Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fars gryde

Antal: 2 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Flæskefars - Hakket svinekød - SvinefarsFryseegnet : Ja

Indsendt af : Fars gryde

Indsendt :

Fars gryde, billede 4 Fars gryde, billede 1 Fars gryde, billede 2 Fars gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.pastaskruer
 
1 spsk.olie
2 tsk.salt
1 spsk.sesamfrø
1 løg
1 tsk.masala kryderi
1 knsp.pepper
500 g.svinefars
2 gulerødder
200 g.babyspinat
2 dl.svinebouillon
 
1 spsk.hvedemel
1 dl.vand
0.5 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
 


Opskrift:

Kom olie, løg, sesam og salt i en gryde og svits. Hæld derefter farsen i og svits indtil gyldent. Tilsæt herefter spinat og og bouillon og lad simre.

Bland mel, vand, sirup og salt og kom den tynde dej i farsblanding. Rør indtil kogepukt og sluk da.

Serveres evt. med revet ost og sherrytomater.

Tips:

Dette er en forholdsvis nem og hurtig ret. Smager godt med et mildt glas hvidvin.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (70 stemmer)

Opskriften er vist 34114 gange,
og udskrevet 198 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu