Squash-lagkage med ostecreme uden tilsat sukker

Squash-lagkage med ostecreme uden tilsat sukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Bageren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.Hvedemel
185 g.Atwel søde/bagemiddel
1 tsk.(5 g) Salt
2.5 tsk.(15 g) Bagepulver
400 g.Revet squash
100 g.Solsikkekerner
3 tsk.(15 g) Kanel
3 Æg
100 g.Flydende margarine
150 g.A38 (0.1 % fedt)
 
 Ostecreme:
325 g.Flødeost, Philadelphia Light (12%)
125 g.Atwel Flordrys
1 tsk.(5 g) Kanel
 
Opskrift:
Kagen:
Æg og margarine piskes godt.
Tøringredienserne blandes sammen, resten af ingredienserne tilsættes og røres godt sammen.
Dejen fordeles i to springforme ca. 24 cm. i diameter. Kagerne bages ved 190 °C i ca. 30-40 minutter til de føles faste. Afkøles på riste.
Ostecreme:
Pisk flødeost, flordrys og kanel sammen til en luftig cremet masse.
Halvdelen af cremen smøres oven på den ene bund. Den anden bund lægges oven på. Resten af ostecremen smøres oven på den øverste bund.
Kagen pyntes evt. med halve vindruer eller valnødder.


Tips:

Kagen indeholder ca. 12 g fedt, men hvis man udelader solsikkekernerne så falder fedtprocenten til ca. 10 %. Atwel Flordrys kan købes i de fleste COOP butikker.

Ostecreme er ikke fryseegnet.





karakterer:
Opskriften er vist 7709 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu