Rullepølse 02

Rullepølse 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : birgitte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 rullesteg eller slaget fra grisen
 salt
 peber
 allehånde
 nelliker
 hvidløg
 gelatine i pulver
2 store løg
 
1.5 vand
 et par løg
 gulerødder
 porrer
 salt
 
Opskrift:
rullesteg eller slaget fra grisen krydres med salt, peber, allehånde, nelliker, hvidløg og gelatine i pulver. rå løg hakkes og drysses på, ca. 2 store løg, alt med rund hånd, da mange af krydderierne koges ud af kødet.

rullepølsen rulles sammen og omvikles med bomuldstråd, stramt.

Brunes på alle sider og derefter tilsættes 1½ vand, et par løg, gulerødder og porrer, salt i vandet. Koges i 1½ time.

Afkøles og evt. presses i en rullepølse-presse, men er ikke nødvendig. Lad stå i køleskab til næste dag og så har du en dejlig rullepølse til rugbrød, serveret med sky og rå løg. Kan skiveskæres inden frysning.





karakterer:
Opskriften er vist 12157 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu