Spansk rejesalat

Spansk rejesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.rejer
4 kogte kartofler
 dl.kogte gulerødder
3 hårdkogte æg
 dl.kogte, fine ærter
½ dl.rød peberfrugt i tern
1 dåsetun naturel
2 spsk.eddike
100 g.mayonnaise
100 g.cremefraiche
 
12-15 oliven til pynt
 
Opskrift:
Optø rejerne og lad dem dryppe af i en sigte. Gem ca. 10 stk. til pynt. Skær kartofler, gulerødder og æg i tern og kom det i en skål sammen med rød peber og rejer. Adskil tunkødet med en gaffel og fordel det ovenpå salaten. Rør eddike og mayonnaise sammen og hæld det over salaten. Vend salaten med to skeer og smag til med salt.

Anret salaten i en skål eller på et fad og pynt med oliven og rejer.





karakterer:
Opskriften er vist 22663 gange,
og udskrevet 538 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den smager mega godt