Suppekur fra Sacred Heart Memorial Hospital

Suppekur fra Sacred Heart Memorial Hospital, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 store grønne løg (evt. forårsløg, hvis du ikke har almindelige løg)
1 ds.flåede tomater
0.5 hvidkålshoved
1 ds.grønne bønner (eller hvad der svare hertil af frosne bønner)
1 kg.gulerødder
1 grøn peberfrugt
6 Bouillonterning
2 breveKnorr's kinesiske tomatsuppe eller almindelig tomatsuppe
1 glasalm. tacosauce eller. 0.5 glas hot tacosauce
0.5 brevkarry
1 st. bdt. persille (hakket)
0.5 knoldselleri
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brug en stor suppegryde. Skær grøntsagerne i små terninger og dæk det til med vand. Krydr med salt, peber, persille, bouillon og tacosauce. Kog ved stærk varme i 10 min. og lad det simre indtil grøntsagerne er bløde.
Suppen kan spises når som helst man er sulten. Spis så meget du vil, og så tit du har lyst. Suppen giver ikke ekstra kalorier, og jo mere du spiser, jo mere taber du dig i vægt!
Fyld fx. en termoflaske om morgenen, hvis du skal være væk hele dagen.

NB! HVIS DU SPISER SUPPEN ALENE (UDEN DE NEDSTÅENDE NÆRINGSSTOFFER), VIL DU KOMME TIL AT LIDE AF FEJLERNÆRING!

Tips:

Kostplan for kuren, som varer i 7 dage: Drikkevarer alle dagene: Usødet te, tranebærjuice og vand.

Dag 1
Du må spise alt slags frugt, på nær bananer. Honningmelon og vandmelon har færre kalorier end de fleste andre frugter. Spis kun frugt og suppe idag.

Dag 2
Du må spise alle slags grøntsager. Spis til du er mæt af alle slags friske, rå eller frosne grøntsager. Prøv at spise grønbladede grøntsager (uden dressing), og hold dig fra tørrede bønner, ærter og majs. Spis grøntsager sammen med suppen. Ved aftenstid på denne dag belønner du dig selv med en stor bagekartoffel med smør. Ingen frugt denne dag.

Dag 3
Spis så meget frugt, grøntsager og suppe, som du har lyst til. Ingen bagt kartoffel. (hvis du har fulgt anvisningerne for de første dage, og ikke har snydt, så har du tabt dig ca. 2 1/2 - 3 1/2 kg).

Dag 4
Bananer og skummetmælk. Spis 3 bananer og drik mest muligt vand denne dag sammen med suppen. Bananer og mælk har mange kalorier og kulhydrater. Netop denne dag har din krop brug for kalium, proteiner, kulhydrater og kalcium for at mindske trangen til søde sager.

Dag 5
Oksekød og tomater. Spis så meget som 300-400 gram oksekød og en dåse tomater eller 6 friske tomater på denne dag. Prøv at drikke mindst 6-8 glas vand for at skylle urinsyren ud af kroppen. Spis suppe mindst én gang idag.

Dag 6
Oksekød og grøntsager. Spis alt det oksekød og alle de grøntsager, du har lyst til idag. fx. 2-3 steaks med grønbladede grøntsager - men ingen bagekartoffel! Spis suppe mindst én gang idag.

Dag 7
Brune ris, usødet juice og grøntsager. Spis så meget du har lyst til. Spis suppe mindst én gang idag.

Hvis du ikke har snydt med diæten, vil du efter den 7. dag have tabt dig 5-8 1/2 kg! Hvis du har tabt dig mere end 8 1/2 kg., skal du holde en pause på 2 hele dage, før du evt. starter på diæten igen.

Denne 7 dages spiseplan kan bruges, så tit du har lyst. Hvs du følger den korrekt, vil den rense dit system for urenheder og give dig en følelse af velvære, du ikke har følt før. Efter kun 7 dage med dette program vil du have en masse energi. Fortsæt med diæten så længe du har lyst og så længe du kan mærke forskellen.

Diæten er hurtig fedtforbrændende, og hemmeligheden ved den er, at du forbrænder flere kalorier end du indtager.

På grund af fjernelse af fedtdepoter i dit system må du ikke på noget tidspunkt i de 7 dage drikke alkoholiske drikke, og for at diæten skal have virket optimalt, må du tidligst indtage alkohol igen 24 timer efter afslutningen på kuren.

Da folks fordøjelsessystemer er forskellige, vil kuren/diæten naturligvis også have forskellig effekt på den enkelte. Efter 3 dage vil du have mere energi, end da du begyndte - hvis du altså ikke har snydt. Når du har været på diæten i flere dage. vil du opdage, at din afføring ændrer sig. Spis evt. en kop fiberklid. Selvom man godt må drikke sort kaffe på denne kur, så vil du opdage, at man slet ikke mangler koffein efter 3. dagen.

VIGTIGT!
Ingen brød, ingen alkohol, ingen sodavand - heller ikke light produkter. Hold dig til vand, usødet te, sort kaffe, usødet frugtjuice, tranebærjuice og skummetmælk (som er fordelt over de enkelte dage). Du må ikke få stegt mad. I stedet for rødt kød kan du spise kogt eller ovnstegt kylling (UDEN skind på kyllingen). Du kan også erstatte kødet med kogt fisk, men dog kun én af køddagene, da du har brug for kødet høje proteintal.

At du evt. tager lægeordineret medicin betyder intet for denne diæt. God fornøjelse!





karakterer:
Opskriften er vist 18282 gange,
og udskrevet 411 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-10 09:48:56
Hej spørger nok dumt, men hvor for nogen grøntsager kan grønbladet grønsager være.

  -   2010-12-05 21:08:51
Skal på den igen! prøvede for to årsiden, gik fantastisk tabte 7 kg og holdt varrigt vægt tab på 5 ! og kun ved en uge med denne kur.

  -   2010-09-29 15:18:53
Jeg anvender den nu sammen med anden kost. Det fungerer rigtig godt. Får et sundt, mættende og nærende måltid + det er en god spise i forbindelse med slankekur!

  -   2010-08-21 10:05:22
Jeg har nu fulgt denne kur i 5 dage, og tabt 1 kilo...og jeg har IKKE snydt... jeg var meget svimmel de første par dage og min mave har slet ikke reagerer positivt i forhold til kuren. Jeg synes ikke det er det værd, da jeg mener jeg kunne have tabt det kilo ved bare at spise fornuftigt, men stadigvæk få stivelse og kød...

  -   2009-10-03 11:49:01
Jeg er selv på denne suppekur, og det går strygende! Har før prøvet den anden suppekur, men det gik ikke så godt. Denne suppe indeholder mere smag hvilket gør, at man ikke køre træt i den på samme måde! Kan kun anbefales..