Piadina nemme Italiensk

Piadina nemme Italiensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : på køl ja - frys ved ikke

Indsendt af : Kasper nyhuus albretsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.natron
100 g.olie (oliven el anden olie)
2 dl.kogende vand
 
 Tilbehør:
 Mascarpone
 Rucolasalat
 sherrytomater
 Prosciutto el andet
 
Opskrift:
mel i en skål, salt og natron blandes med melet, olien hældes så i og bland det med en el pisker på laveste hastighed hæld så varmt vand i lidt ad gangen stadig med el pisker når dejen begynder at samle sig går du over til at ælte med hånden dejen skal have en lettere fugtig konsistens må ikke hænge fast i noget, læg dej klumpen tilbage i skålen med et viskestykke over,

imens kan man finde Mascarpone, rucula, tomater og Prosciutto fram og klargøre det,

når det er gjort ruller man en pølse af dejen og deler den i ca. 8 stykker laver en kugle og trykker den ud på bordet som en tyk pandekage vender den og bruger en kagerulle til at lave en (rund) piadina, hver gang du har rullet den (rund)vender du den til den er ca 2 mm, jo tynder jo bedre,

Når alle er rullet ud, varmer du en pande på høj varme og lægger en piadinaen på og prik en masse huller i den med en gaffel, alle bobler skal holdes nede så hold hele tiden øje med piadinaen og vend den når den er ved at blive mørk i bunden når den er færdig læg den ind i en foldet viskestykke så holder den sig varm og husk øvelse gør mester.

Tips:

den her piadina kan spises kold og bruges i madpakker og så lige at hvis du søger piadina på youtube kan du se hvordan de laver piadina i italien





karakterer:
Opskriften er vist 11651 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-03 20:15:02
super opskrift de er jo som man få dem i italien :)