Rabarber med havrefras

Rabarber med havrefras, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 l.optøede eller friske snittede rabarber
2.5 dl.Brun farin
1 spsk.hvedemel
1 spsk.mørk rom (kan udelades)
0.5 tsk.stødt kanel
1 knsp.salt
 
 Smuldredej:
2.5 dl.havregryn
0.75 dl.hvedemel
0.5 dl.Brun farin
6 spsk.kold margarine
 
Opskrift:
Bland rabarber, farin, mel, evt. rom, kanel og salt i en teflongryde, der tåler at gå i ovnen.
Sæt gryden på komfuret og smelt rabarberblandingen sammen ved jævn varme, ca. 15 min. Rør rundt nu og da.

Tænd ovnens grill. Bland havregryn, mel og farin til smuldredejen i en skål eller foodprocessor. Skær den kolde margarine i tern og hak det sammen til en grovkornet masse. Drys smuldredejen over rabarberblandingen.

Stil gryden ca. 10 cm fra grillelementet i ovnen og bag, til overfladen er sprød og gylden. Drej gryden et par gange undervejs. Servér straks.

Tips:

Smager dejligt sammen med græsk yoghurt.





karakterer:
Opskriften er vist 4800 gange,
og udskrevet 87 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu