Fanømarmelade

Fanømarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : IDC

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.tomater
1000 g.sukker
2 store appelsiner (økologiske)
3 citroner (økologiske)
1 stang hel kanel
3 tsk.marmelit
 
Opskrift:
Flå tomaterne og skær dem i stykker.
Riv citron og appelsinskal, og pres derefter saften fra. Brug evt. frugtkødet og skær det i stykker.
Kog tomater, appelsiner, citroner, saft, frugtkød og kanel i ca. 5 - 10 min. Kom sukkeret i og kog videre ca 15 - 30 min.
Der kan bruges ca. 3 tsk. marmelit til at tykne marmeladen med.
Marmelit blandes med lidt sukker og drysses i marmeladen og koges med de sidste 2 min.
Hældes på rene glas.

Tips:

Har man mange tomater i drivhuset er det en god måde at anvende dem på. Tomater flåes nemt ved at dyppe dem i kogende vand.





karakterer:
Opskriften er vist 5349 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu