Karrydjævle

Karrydjævle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :     

Ingredienser:
 lammekød
 hvidkål
 skalotteløg
 hvidløg
 ingefær
 gul ingefær
 blå ingefær
 frisk rød og grøn chili
 kartofler
 gulerødder
 tørret chilipulver
 kasavanød
 sukker
 salt
 eddike
 olie
 vand
Opskrift:
Lammekødet skæres i tern. Hvidkål snittes, ikke for småt. Gulerødder og kartofler skæres i tern. Skalotteløg, hvidløg, ingefær, gul ingefær, blå ingefær snittes og kommes i morteren sammen med kasavanød og stødes sammen.

En gryde varmes med lidt olie og de sammenstødte ingredienser brunes let. Kom lammekødet i og brun det. Kom hvidkål, kartofler og gulerødder i og lad det stege let. Tilsæt vand og et par spsk eddike. Kom de friske chili i og lidt chilipulver sammen med lidt sukekr og salt.

Læg låg på og lad det koge indtil kødet er mørt.





karakterer:
Opskriften er vist 17120 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-13 10:04:53
Helt enig med Tine - og synes ikke, jeg er en uerfaren kok :-) Og hvornår har jeg lige sidst set "blå ingefær"????? Det må være en ommer!!!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Hmm... hvordan skal en uerfaren "kok" lave denne ret når der ikke står hvor meget der skal i af hver ingrediens????