Svineleverpate

Svineleverpate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.hakket svinelever
100 g.hakket svinekød
2 æg
30 g.brødkrumme
3 spsk.Kaffefløde 9%
1 spsk.olie
2 små løg
0.25 tsk.timian
0.25 tsk.basilikum
2 tsk.salt
1 knsp.paprika
1 aluform
2 tsk.olie til at smøre formen med
 
Opskrift:
Svineleveren kan hakkes eller blendes sammen med de andre dele. Rør alle delene til farsen sammen i en røreskål. Tænd ovnen på 200 grader. Smør aluformen med olie og hæld farsen i. Sæt formen i ovnen ca. 30 minutter. Prik med en strikkepind i farsen, når stegetiden er gået. Farsen skal virke helt fast. Eller brug et stegetermometer. Centrumtemperaturen skal være 75 grader. Vip farsretten ud af formen og skær pateen i skiver ved servering.





karakterer:
Opskriften er vist 14443 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu