Marokkanske frikadeller

Marokkanske frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Muslima

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Ris som tilbehør (der er også ris i selve frikadellerne)
 
400 g.hakket oksekød
200 g.parboiled ris
1 tsk.kanel
1 tsk.paprika
1 tsk.stødt koriander
150 g.margarine
2 løg
0.25 tsk.safran (kan udelades)
 Peber
5 dl.grøntsagsbouillon
2 dl.bredbladet persille
2 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Sæt den ris, der skal være tilbehør, over og koge (ikke den, der skal i farsen)
Vend farsen med ris
Tilsæt kanel, paprika og stødt koriander
Smelt 150 gr. smør/margarine på en stor pande og form farsen til ca. 20 frikadeller
Frikadellerne brunes på alle sider, for at få "lukket" frikadellerne, så de ikke går i stykker senere
Hak løgene fint og drys over frikadellerne
Tilsæt safran og peber samt bouillon
Lad frikadellerne simre i ca. 40 minutter. Se til det indimellem og tilsæt vand efterhånden. Det skal ikke koge tørt, men heller ikke blive helt vandet.
Når frikadellerne er færdige drysses den hakkede persille over sammen med citronsaften
Server det hele med brød, salat og ris.





karakterer:
Opskriften er vist 13578 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu