Mandel tærte med gulerod

Mandel tærte med gulerod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryse egnet

Indsendt af : Irene Sinding

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Mørdej:
100 g.blød margarine
175 g.hvedemel
1 æg
 eller brug en købt pakke Mørdej
 
 Fyld:
150 g.smuttet, og hakket Mandler
150 g.revet Gulerod
4 æg
175 g.flormelis
1 tsk.revet citroskal ( kan undlades)
 
 cremefraiche
 Vaniljesukker
 
Opskrift:
-ælt mørdejen sammen og lad den hvile koldt ca. 1 time.

pisk æg og flormelis til en luftig masse, hakket mandler og revet gulerod og evt. citronskal, vendes forsigtig i massen.

- fordel mørdejen i en smurt tærteform
- hæld massen over mørdejen.
- bag tærten midt i ovnen ved 200g. i ca 20-25 min. man ser om den er bagt ved at stikke en tandstik ned i massen.

rør creme fraiche og vanilie sukker sammen og smag det til.


Tips:

kagen er bedst når den serveres lun med creme fraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 5604 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu