Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thai-suppe

Antal: 1 Portion

Ret : Suppe

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr

Diverse skaldyrOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
 suppefond
 kammuslinger
 muslinger
 kæmperejer
 salt
 peber
 olivenolie
 hvidvin
 vermouth eller vand
 krydderurter (basilikum, kørvel, oregano, koriander, dild)
 nudler
 ingefær
 chili
 kogte sorte bønner
 


Opskrift:

Tag et stort stykke stanniol og hæld olie, salt og peber på. Muslingerne lægges på midten, og kammuslingerne lægges ovenpå. Øverst lægges rejerne. Fold stanniolen om skaldyrene. Inden den sidste side lukkes, tilsættes lidt væde (hvidvin, vermouth eller vand). Læg skaldyrene op på et fad. Stegetid: ca. 6-8 minutter (til muslingerne har åbnet sig). Kog nudlerne i saltet vand. Fonden tilsættes finthakket ingefær. Hæld de kogte nudler op i en portionsskål. Læg skaldyr, lidt finthakket chili og kogte sorte bønner ovenpå. Til sidst hældes den varme fond med krydderurterne hen over nudler og skaldyr.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (37 stemmer)

Opskriften er vist 30609 gange,
og udskrevet 233 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Nicolas  -  2011-01-22 12:26:21
Siden hvornår er oregano, dild, vermouth og hvidvin blevet en del af det thailandske køkken?

  -  0000-00-00 00:00:00
Opskriten er Jamie Olivers