Rødvinsmarinerede hakkebøffer

Rødvinsmarinerede hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.hakket oksekød
 
 Marinade:
2.5 dl.tør rødvin
1 tsk.knust madasgascarpeber
1 fedhakket hvidløg
1 lille finthakket løg
1 kvisttimian
1 gulerod skåret i tern
 
Opskrift:
Form kødet til 4 hakkebøffer, og læg dem i et fad. Hæld marinaden over og sæt fadet i køleskab 4-6 timer. Vend bøfferne et par gange.

Tag bøfferne op, gem marinaden, lad dem dryppe godt af på køkkenrulle, steg dem 3-4 min på hver side.

Tag dem op og kog panden af med marinaden, pisk lidt smør i og jævn.

Servere med kartofler og grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 4244 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu