Shepherds pie 04

Shepherds pie 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : line 12 år

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kartoffelmos:
250 g.kartofler
25 g.margarine
3-4 dl.mælk
1 knsp.salt
 lidtpeber
 
 Sovs:
200 g.hakket oksekød
0.5 løg
20 g.margarine
1 tomat
1 dl.frosne ærter
 lidttomatketchup
 salt
 krydderier
 
Opskrift:
kartoffelmos:
1. skræl kartoflerne og skær dem i stykker.
2. kom kartoflerne i en gryde med vand og kog dem i 20 minutter.
3. når kartoflerne er møre, hældes alt vandet fra dem og de moses grundigt-eventuelt med elpisker.
4. kom margarinen i gryden til kartoflerne og mos grundigt, mens mælken tilsættes lidt efter lidt.
5. smag kartoffelmosen til med salt og peber.

sovs:
1. pil og hak løget
2. brun margarinen i en gryde og svits løg og kød heri
3. skær tomaterne og eventuelt andre grøntsager i stykker og svits dem med
4. kom ærterne i
5. smag til med tomatketchup. salt og andre krydderier

6. smør et ildfast fad med margarine
7. hæld sovsen i fadet
8. kom kartoffelmosen ovenpå
9. sæt fadet i en 225 grader varm ovn i ca. 15 minutter, til kartoffelmosen er lidt lysebrun.

velbekomme





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Shepherds pie

karakterer:
Opskriften er vist 15105 gange,
og udskrevet 327 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (79 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-14 18:00:33
Tak 2012-02-09 11:48:48 dig og mille-pigen123, du er mine helte!! Shepherds pie med oksekød FOREVER!!

  -   2012-02-09 11:48:48
Woooow den er god!

  -   2011-11-11 11:52:08
DEN ER MEGA GOD!!!!!!!!! JEG ELSKER DEN, DET SMAGER HELT VILDT GODT! MIN LIVRET <3

  -   2011-08-08 12:24:29
Shepherds pie kan også laves med oksekød!

  -   2010-10-28 18:15:51
Shepherds pie skal være med lammekød

  -   2009-03-19 11:56:58
Når jeg laver kartoffelmos, pisker jeg altid 1 æg i mosen, så bliver den (specielt når den bagefter kommer i ovnen) let og luftig!