Lam i asparges

Lam i asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lam i asparges, billede 4 Lam i asparges, billede 1 Lam i asparges, billede 2 Lam i asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2300 g.lammehals med ben
2 laurbærblade
 salt
10 peberkorn
2 løg
5 gulerødder
 
 Sovs:
1 spsk.smør
4 spsk.hvedemel
8 dl.kogevand
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 citronsaft
 
2 ds.asparges
Opskrift:
Hertil bruger vi en hel hals, vi skærer kødet af halsen, og deler det i portionsstykker, ca 3 til hver. Halsbenet kan evt. deles i 2, det gøres nemmest i et led. dette kan du også bede slagteren om.


Kom kød, ben og evt afskæringer i vand der lige dækker kødet, kog op og skum af. Grøntsager og krydderier kommes ved og kødet koges til det er mørt 2-3 timer. Græntsagerne må gerne være hele, de skal ikke bruges tilservering.

Sovs:
Lav en opbagning af fedtstof, hvedemel og den siede suppe samt aspargesvandet. Tilsæt piskefløde og asparges og smag til med krydderier og citronsaft.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 17924 gange,
og udskrevet 633 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu