Kalvelever med æbler og løg

Kalvelever med æbler og løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skiverkalvelever á 80 g
1 løg, skåret i strimler
1 æble, skåret i både
0.5 dl.piskefløde
1 dl.hønsebouillon
 hvedemel til panering
 salt
 peber
400 g.nye kartofler
 olie til stegning
 
Opskrift:
Kalveleveren krydres og vendes i mel. Steges gyldenbrun på pande ca. 4 min. på hver side, til den er let rosa. Leveren tages af panden og holdes varm. I samme pande sauteres æbler og løg. Kom piskefløde og bouillon på og kog op. Der jævnes evt. med lidt maizena. Servér retten med nye kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 14501 gange,
og udskrevet 606 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-16 18:41:00
En rigtig god opskrift. Den skal gemmes.

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg glemte 1 banan

  -   2005-01-01 01:01:01
halve blomme og banan undlad fløde ,mel og olie hvis du har en fedt fattig pande og så måshe en dryp sødemiddel den er skøn