Hjerter i vildtsauce

Hjerter i vildtsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : olsa

Indsendt :      Red :
Hjerter i vildtsauce, billede 4 Hjerter i vildtsauce, billede 1 Hjerter i vildtsauce, billede 2 Hjerter i vildtsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.svinehjerter
125 g.bacon i skiver
50 g.smør
5 dl.vand
1.5 tsk.salt
 friskkværnet peber
 
3 tsk.ribsgelé
1 spsk.blåskimmelost fx Danablu
1.5 dl.piskefløde
 evt.kulør
 evt.jævning
 
Opskrift:
Skyl hjerterne og fjern årestammerne.
Skær bacon og hjerter i strimler.

Gyldn smørret i en tykbundet gryde. Brun først bacon, og tag dette op. Dernæst hjerter.
Læg bacon tilbage i gryden og tilsæt vand, salt og peber. Lad retten småsnurre under låg ved svag varme ca. 1½ time.

Smag til med ribsgelé og Danablu og tilsæt evt. kulør, kan jævnes.

Serveres med kartoffelmos.

Tips:

Ristede svampe ville passe godt hertil.





karakterer:
Opskriften er vist 27307 gange,
og udskrevet 671 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-04-02 13:39:41
Kan man bruge kalvehjerte også

  -   2010-12-29 09:10:06
Putter lidt løg eller skalotteløg i, da det giver en god smag

  -   2010-01-09 20:49:12
Esther - 2010-01-09 Ja, det smager virkelig godt. Jeg havde ikke blåskimmelost i, men lod retten koge med ribssaften i og det blev virkelig lækkert. Vores datter kan normalt ikke lide hjerter, men hun synes også at det smagter lækkert.

  -   2008-11-18 10:19:13
Ummm det smager himmelsk :-)