Sorte gryde

Sorte gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalvefilet
75 g.margarine
1 finthakket løg
2 tsk.paprika
1 spsk.hakket persille
200 g.champignoner
4 tomater
2 dl.piskefløde
 salt
 
Opskrift:
Kødet skæres i små koteletter, der bankes let med en knyttet hånd. De brunes i smør på begge sider og lægges i jerngryde eller ildfast fad. Hakket løg ristes. Gryden tages fra varmen. Paprika og persille tilsættes og svitses igennem et par minutter. Champignoner tilsættes og ristes, til de falder sammen. Flåede, delte og udkernede tomater røres i. Skyen koges ind, til sidst med fløde, smages til og hældes over koteletterne. Fad eller gryde dækkes med låg og stilles i forvarmet ovn 1/2 time ved 175°.

Tilbehør:
Pommes frites og tomatsalat





karakterer:
Opskriften er vist 26478 gange,
og udskrevet 486 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu